+316 81 462 704 support@mariembellil.nl
Selecteer een pagina

Diensten

samenwerken aan jouw bedrijf

Jouw bedrijf en missie naar een volgend level. Het level wat je alleen kan dragen wanneer je besluit dat je het niet meer alleen hoeft te doen. Niks brengt mij meer voldoening dan zien dat de interventies die wij plegen zorgen voor een lichter te managen bedrijf en daarmee meer ruimte, tijd en energie om vooruit te kijken.

Het is altijd mijn doel en wens om een (langdurige) relatie te ontwikkelen met mijn klanten, waarbij we regelmatig in contact met elkaar staan om zo tot de beste en duurzame resultaten te komen. Ervaring leert dat dat altijd leidt tot kwalitatief het beste werk en resultaat.

Ik ben een cyclische denker en werker. Elk project heeft een begin, midden en einde. Ook geloof ik niet in ‘alles tegelijk’ en wel in ‘hete kolen eerst’. Daarom richt ik een samenwerking cyclisch in.

 

Business management

Voel je je overweldigd door je eigen succes? Heb je geen gebrek aan klanten, maar kan je back office de aanloop niet meer (goed) dragen? Ben je klaar met achter de feiten aanlopen en verlang je naar een hernieuwde basis om vanuit rust verder op door te kunnen bouwen? Het kan echt wanneer je besluit het niet meer alleen te willen doen.

Cyclus 1: De basis: De klantreis en je backoffice. Hoe verhouden die zich tot elkaar? Welke teamleden heb je (of niet) en hoe worden ze ingezet? Waar verspilt er tijd, energie en geld? We lopen alle processen door, optimaliseren deze door te minimaliseren, te elimineren en waar mogelijk te automatiseren. Ook creëren we en gieten we alle benodigde handleidingen en templates in een dashboard, voor jou en/of je team.

Cyclus 2: De boodschap: Marketing gericht op jouw toekomstbeeld. Welke boodschap gaat er naar buiten toe en via welke kanalen? Kloppen die boodschap nog en de kanalen waarmee er gecommuniceerd wordt? Past dat bij waar je naartoe wilt werken (dat hoeft namelijk niet persé te zijn waar je nu staat). Dienen daar anderen op aangehaakt te worden? En zo ja; welke opdrachten geef je ze om hieraan te werken?

Cyclus 3: Een lean bedrijf. Nu dat de processen helder zijn en iedereen met de neus de juiste richting op staat; waar kunnen we nog meer schaven, bijsturen of snijden? Welke verborgen ballast draagt je bedrijf nog mee wat niet bijdraagt? Waar kan het nog simpeler, efficiënter of gecomprimeerd?

In alle drie de cycli is het vergroten van effectiviteit en winstgevendheid de continue rode draad.

Duur samenwerking: minimaal 12 maanden
Investering: Vanaf € 1250,-/maand ex btw (offerte op maat)

voor wie?

 • Je bent een door missie gedreven zelfstandig ondernemer al dan niet met een klein operationeel team
 • Je bent een ervaren ondernemer en je bedrijf is succesvol
 • Je hebt al enige tijd het gevoel dat je achter de feiten aanloopt, grip verliest en dat er te veel op je bord ligt
 • Je merkt dat de gevolgen van de druk en chaos ook doorsijpelen naar je privéleven
 • Je verlangt naar een hernieuwde basis zodat je weer meer ruimte ervaart en verdere groei toe kunt laten
 • Je weet dat je er echt snel werk van moet maken, maar vraagt je af waar je de tijd of energie vandaan moet halen

project management

Wil je een nieuw idee, project of droom van de grond krijgen maar schuif je het steeds maar voor je uit? Lukt het je niet om er tijd en ruimte voor vrij te maken of loop je steeds vast in waar te beginnen en wat te doen? Laten we het samen doen, dan lukt het zeker wel!

Cyclus 1: De basis: Wat is het idee, wens of droom. Welke schrijfsels, gedachten en ideeën zijn er al de revue gepasseerd? Samen komen we tot ‘het verhaal’ door antwoord te geven op de W-vragen (wie, wat, wanneer en waarom). De uitwerking hiervan dient als startpunt van het project.

Cyclus 2: De uitvoer. Aan de slag met en los van elkaar. Om de zoveel tijd bespreken we de status en voortgang en maken we nieuwe afspraken voor het vervolg en wie wat oppakt. Ook kijken we samen naar welke ruimte er wanneer nodig is om te doen wat je moet doen om continuïteit te waarborgen en of er anderen aangehaakt dienen te worden. Zo werken we in een vast tempo door en sturen we steeds waar nodig bij.

Cyclus 3: De oplevering: Al het werk is gedaan. Wat er aan de achterkant nodig was voor het eindproduct is gebeurd. Maar hoe mag het dan naar buiten treden? Wat is er nog nodig om het op de juiste manier te presenteren of te integreren? Daar pakken we op door. En dan… de laatste puntjes op ‘i’ en vieren maar!

Voorbeelden van afgelopen projecten:

 • het creëren en uitgeven van een eigen magazine
 • het opstarten van een tweede onderneming
 • het maken van een handboek voor het team
 • het upgraden van een bestaande website
 • het organiseren van een (benefiet) event
 • het werven en aanhaken van een nieuw teamlid

  Duur samenwerking: minimaal 3 maanden
  Investering: Vanaf € 550,-/maand ex btw (offerte op maat)

voor wie?

 • Je bent een door missie gedreven zelfstandig ondernemer
 • Je hebt al enige tijd een (droom)project op de plank liggen waar je niet aan toe komt
 • Je hebt de tijd en ruimte om er aan te werken, maar het lukt je niet om te starten
 • Je verlangt naar een plan van aanpak zodat je weet waar je moet beginnen
 • Je zoekt een stok achter de deur om er eindelijk echt werk van te maken
 • Je kijkt ernaar uit om het project samen met iemand anders op te pakken, uit te voeren en af te ronden

verheldersessie

Weet je dat je vastloopt in je bedrijfsvoering of te realiseren project, maar weet je niet hoe dat op te lossen en/of in welke vorm je daar hulp bij nodig hebt? Lijkt het je fijn om dat samen te onderzoeken en teruggekoppeld te krijgen? Zonder dat je je direct vastlegt aan een vervolg? Dan is een Verheldersessie wat je zoekt.

Met een Verheldersessie maken we helder wat de huidige stand van zaken is binnen je bedrijfsvoering of dat mooie project. Naast een productieve en gezellige ochtend of middag levert het je ook nog op:

 • direct sparren over de zaken waar je tegen aanloopt
 • een moment om echt helder te krijgen waar je staat en waar je naartoe wilt
 • je uitdagingen en obstakels concreet
 • advies over timing en manier van uitvoer
 • een uitgebreide terugkoppeling op (digitaal) papier

Een Verheldersessie is tevens een laagdrempelige manier om kennis met mij en mijn werkwijze te maken en altijd de eerste stap wanneer je een langere termijn samenwerking of project zou willen starten.

Investering: € 495,- ex btw en reiskosten

De sessie vindt live of online plaats en duurt max 3 uren.

?

‘IT MAY NEVER FEEL LIKE THE RIGHT MOMENT.
JUST TAKE THE MOMENT AND MAKE IT RIGHT.’

lieve woorden

Het werken met Mariëm heeft mij opgeleverd dat ik meer en sneller resultaten heb geboekt. Ik ben iemand met altijd een plan, en loop over van de ideeën. Op zich natuurlijk niks mee, maar ik verlies daarmee soms ook de focus. Mariëm houdt het overzicht, denkt mee, stelt de juiste vragen, knipt op in kleine behapbare stappen en brengt structuur aan in mijn ideeënstroom. En dat maakt dat ik meer overzicht heb, beter prioriteiten kan stellen en daarmee sneller resultaten boek.

Karlijn Migo

Oprichtster & Coach, Down My Tribe

Mariem is een echte organisator en verbinder! Binnen een project, maar ook tussen mensen. Ze is communicatief sterk, overziet projecten en kan zaken verhelderen. De betrokkenheid voor het bedrijf waar ze voor werkt is bewonderenswaardig. Een dame met pit en hart op de juiste plaats. Wil je overzicht voor je project of bedrijf en heb je daar hulp bij nodig? Hier moet je zijn!

Annelies Boer

Designer & Creative Founder, AB Creative Studio

Omdat ik lange tijd bezig was met het bedenken van projecten, maar niet verder kwam met het uitwerken ervan, schakelde ik de hulp in van Mariëm. Doordat dat ze er meer overzicht in heeft gebracht en een gestructureerde planning maakte, heb ik deze projecten nu in korte tijd kunnen realiseren!

De virtuele gesprekken zijn een groot voordeel, daardoor blijft het persoonlijk en hebben we snel kunnen doorpakken.

Jurriaan Huting

Eigenaar en fotograaf Huting.net

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over mij als persoon of mijn ondernemersavontuur volgen? Leuk als we dan ook op mijn social media kanalen connecten.
Wees welkom!

4 + 10 =

Bedrijfsgegevens

i

KVK 80918298

BTW NL003512696B49