+316 81 462 704 support@mariembellil.nl
Selecteer een pagina

over mij

Als HSP’er en oudste van zes kinderen was ik vroeger degene die vaak verlangde naar meer structuur en regelmaat. Zo jong als ik was deed ik al mijn best dit te creëren. Als tiener liep ik rond met to do- en takenlijstjes voor elk lid van ons gezin. Daar werd vooral mijn moeder heel erg blij van, mijn broers en zussen wat minder. En je raadt het al; dat ging altijd precies één dag goed.

Mijn verhaal

Wat ik daarvan geleerd heb, is dat planning en uitvoering twee verschillende dingen zijn. Maar de één is wel afhankelijk van de ander, en andersom. En dat je een ander niet kunt dwingen mee te gaan in een structuur wanneer de intrinsieke motivatie ontbreekt. Een les die me goed gediend heeft, tijdens mijn jaren in loondienst als Management Assistente, Office Manager en Project Coördinator. Maar ook in mijn huidige rol als Business Manager: Samenwerkingspartners moeten de meerwaarde zien van wat ik doe, en wat we doen zien en ervaren als een gezamenlijke creatie en verantwoordelijkheid.

Het ondernemerschap heeft me altijd aangetrokken. Het tot uitvoer kunnen brengen van mijn eigen ideeën en het daarbij volgen van mijn eigen intuïtie, zonder daar eerst verantwoording voor hoeven af te leggen was daarbij de droom. Ik moest op mijn 42ste voor de tweede keer moeder worden om niet alleen mijn zoontje het leven te geven, maar ook deze langgekoesterde wens geboren te laten worden. Het was tijd.

Mijn verhaal

Wat ik daarvan geleerd heb, is dat planning en uitvoering twee verschillende dingen zijn. Maar de een is wel afhankelijk van de ander, en andersom. En dat je een ander niet kunt dwingen mee te gaan in een structuur wanneer de intrinsieke motivatie ontbreekt. Een les die me goed dient, ook tegenwoordig. Samenwerkingspartners moeten de meerwaarde zien van wat ik doe en wat we doen, zien en ervaren als een gezamenlijke creatie en verantwoordelijkheid.

Het ondernemerschap heeft me altijd aangetrokken. Het tot uitvoer kunnen brengen van mijn eigen ideeën en het daarbij volgen van mijn eigen intuïtie, zonder daar eerst verantwoording voor hoeven af te leggen. Ik moest op mijn 42ste voor de tweede keer moeder worden om niet alleen mijn zoontje het leven te geven, maar ook deze langgekoesterde wens geboren te laten worden. Het was tijd.

het goede doen

Van mijn moeder heb ik geleerd hoe belangrijk het is om er voor de ander te zijn. Dat, hoe druk je ook bent, het ‘goede doen’ altijd voorrang krijgt. Vrijwilligerswerk en klaarstaan voor anderen is altijd een rode draad geweest. Wat het doet wanneer je jezelf niet meeneemt in die som, heb ik ook van dichtbij mogen meemaken. Bij anderen, én bij mezelf.

Ik geloof, dat ik daar als volwassene, met vallen en opstaan, een goede balans in heb kunnen vinden. Door te kiezen voor mijn specifieke doelgroep draag ik nu dagdagelijks direct bij aan het verminderen van de draaglast van ondernemers, en daarmee indirect aan de resultaten van hun MVO gedreven missies.

‘YOUR PURPOSE IN LIFE IS TO USE YOUR GIFTS AND TALENTS TO HELP OTHER PEOPLE.

YOUR JOURNEY IN LIFE TEACHES YOU HOW TO DO THAT.’

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over mij als persoon of mijn ondernemersavontuur volgen? Leuk als we dan ook op mijn social media kanalen connecten.
Wees welkom!

9 + 10 =

Bedrijfsgegevens

i

KVK 80918298

BTW NL003512696B49