+316 81 462 704 support@mariembellil.nl
Selecteer een pagina
Mariem Bellil Business Manager

Eén van de grootste obstakels van het hebben van een gezonde relatie is het feit dat we onze partners allerlei taken en rollen toebedelen die we vroeger bij anderen in onze communities zochten, zo leerde ik van de legendarische Esther Perel.

Vroeger leefden we in hechte groepen waarin we ons leven met meerde mensen deelden, ieder had een eigen rol. Was je ziek ging je naar de medicijnman, de kinderen werden door alle vrouwen samen verzorgd, spiritueel verbinden deed je tijdens gezette rituelen met elkaar en zelfs de ‘dorpsgek’ werd liefdevol opgenomen in het geheel omdat zijn waarde ook werd ingezien. De mannen waren ondertussen op jacht, want hun rol was wat dat betreft ook super helder.

We zijn het écht onderdeel van een community zijn verloren (ook waarom social media zo groot is geworden). En onze partner mag nu alle rollen vervullen. Hij/zij moet financieel kunnen voorzien, entertainen, de kids helpen verzorgen, spiritueel én inspirerend zijn, diepe gesprekken kunnen voeren en de weg kunnen wijzen -> De hele community in één pakketje.

En dit doen we in onze business ook. Alle teamleden in één pakketje; JIJZELF. Alle petten mag je opzetten en soms zelfs meerdere tegelijk; Productie, Marketing, Customer Service, HR, Finance. En oh ja, je mag er ook jezelf advies over geven 😅

Het meest zorgwekkende; we vinden dit doodnormaal! En dat Is👏 Het👏 Niet👏

Zeker niet wanneer je de relatie met JEZELF gezond wilt houden. Niet alles ligt je, niet alles vind je fijn om te doen, niet alles vind je even makkelijk.

Eigenlijk heb je hulp nodig en DAT IS OK.

In de woorden van Esther Perel; We were built for community.

Now start building yours.